Lider sindical: Olguţa Vasilescu minte cu tupeu pe tema salariilor

Postat la 02 noiembrie 2017 59 afişări

Preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, miercuri, în replică faţă de afirmaţiile ministrului Muncii, că Lia Olguţa Vasilescu nu are „cunoştinţe minimale de legislaţia muncii”, punctând faptul că „minte cu tupeu pe tema salariilor”.

Lider sindical: Olguţa Vasilescu minte cu tupeu pe tema salariilor

„Doamna ministru denotă o lipsă de cunoştinţe minimale legate de legislaţia muncii şi mai şi minte cu tupeu. Menţin aceeaşi idee că, în sectorul economic, angajaţii vor pierde, pe net, mai mult de 16%. La acel consiliu despre care vorbeşte doamna ministru, niciun reprezentant al patronatelor nu a declarat că nu vor scădea salariile pe net”, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele Cartel Alfla.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.