Antreprenoarea din Bucureşti care face aproape 1 milion de euro din şedinţe de masaj la birou

Postat la 01 noiembrie 2017 532 afişări

Dacă ai putea să pui un preţ pe sănătatea şi fericirea angajaţilor tăi, care ar fi acela? Gândeşte-te la o sumă pe care ai vrea să o investeşti pentru ca zilele de concediu medical să fie din ce în ce mai rare, starea lor generală să fie bună, durerile de spate inexistente iar sindromul de „burnout” un subiect total necunoscut.

Antreprenoarea din Bucureşti care face aproape 1 milion de euro din şedinţe de masaj la birou

Costurile cu îngrijirile medicale consumă o mare parte din bugetul unei companii pentru că economia globală a creat un nou set de probleme de sănătate care apar, în prezent, la angajaţi. Şi din ce în ce mai multe companii recunosc că acest “efort” merită şi că există beneficii imense ale angajaţilor sănătoşi.

 

Nu te ghida după dictonul “no budget, no problems”. Dacă nu descoperi problemele, nu înseamnă că acestea nu există!

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.