Kanye West, acuzat că e plătit de republicani să ajute la re-alegerea lui Trump: "Am mai mulţi bani ca el!"

Postat la 01 septembrie 2020 133 afişări

Kanye West, acuzat că e plătit de republicani să ajute la re-alegerea lui Trump: "Am mai mulţi bani ca el!"

Gurile rele spun că rapper-ul candidează doar pentru a lua voturi de la Joe Biden

O investigaţie de la New York Magazine arată că e ajutat în campanie de membri ai Partidului Republican. Kanye West spune că e de necumpărat

Rapperul transformat în candidat independent la prezidenţiale răspunde acuzaţiilor conform cărora republicanii l-ar plăti ca să ajute la re-alegerea lui Donald Trump. El şi-a lansat campania pentru a deveni următorul conducător al Statelor Unite chiar pe 4 iulie, de ziua Americii.

A întâmpinat însă multe obstacole în campania sa, printre care depăşirea termenului de depunere a actelor de înscriere pe listele electorale în mai mult state sau chiar excluderea de pe câteva liste pe motiv că ar fi depus semnături false.

Încă de când şi-a anunţat intenţia de a candida au apărut speculaţiile: îl ajută pe Trump, vrea să fure din voturile lui Joe Biden. Însă Kanye West neagă vehement orice legătură cu republicanii: "Oamenii tot zic asta, că sunt în cârdăşie cu republicanii. Frate, nimeni nu poate sa mă plătească pe mine. Am mai mulţi bani ca Trump".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
republicani,
plati,
acuzatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.