Juriştii USL lucrează la documentul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Parlamentarii USL sunt ţinuţi în Capitală

Postat la 04 iulie 2012 13 afişări

Parlamentarii USL au primit SMS-uri în care li se spune să nu părăsească Bucureştiul şi că vor fi informaţi pe parcurs despre acţiunile ce vor urma, în acelaşi timp juriştii Uniunii fiind într-o şedinţă în care se pregăteşte documentul în baza căruia să fie declanşată suspendarea lui Traian Băsescu.

Parlamentari ai partidelor din USL au relatat pentru MEDIAFAX că în cursul dimineţii de miercuri au primit SMS-uri de la staff-urile formaţiunilor lor în care li se spune să nu plece din Bucureşti. Deocamdată, aceştia nu au primit informaţii despre o eventuală nouă sesiune extraordinară a Parlamentului, însă li s-a transmis că vor fi informaţi pe parcurs despre acţiunile ce vor urma.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
basescu,
juristi,
usl,
suspendare
/actualitate/juristii-usl-lucreaza-la-documentul-de-suspendare-a-presedintelui-traian-basescu-parlamentarii-usl-sunt-tinuti-in-capitala-9812416
9812416
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.