Jean-Claude Juncker se retrage din viaţa politică după mandatul de preşedinte al CE

Postat la 13 august 2019 42 afişări

Jean-Claude Juncker afirmă că se va retrage din viaţa politică după încheierea mandatului de preşedinte al Comisiei Europene, informează publicaţiile Tiroler Tageszeitung şi EUObserver.

Jean-Claude Juncker se retrage din viaţa politică după mandatul de preşedinte al CE

„Mulţi ani, am lucrat 12, 14 sau 16 ore pe zi". După încheierea mandatului, "nu voi mai fi activ din punct de vedere politic. Voi scrie, voi face plimbări lungi. Nu mă voi mai implica activ în actualele politici, cu excepţia cazului în care observ ceva care să mă preocupe foarte mult", a declarat Jean-Claude Juncker.

Referindu-se la principalele crize din timpul mandatului de preşedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a enumerat situaţia financiară a Greciei, Brexit şi lipsa de solidaritate a ţărilor europene în problema imigraţiei.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.