Paul Stănescu despre coaliţie: Cred că se va găsi o formulă. Dacă nu, PSD va guverna în minoritate

Postat la 12 august 2019 37 afişări

Senatorul PSD Paul Stănescu a declarat, luni, că până la 1 septembrie se va încerca găsirea unei formule de guvernare, în caz contrar fiind posibilă guvernarea cu minoritate parlamentară. Acesta a precizat că ALDE nu a declarat oficial că iese de la guvernare.

Paul Stănescu despre coaliţie: Cred că se va găsi o formulă. Dacă nu, PSD va guverna în minoritate

Întrebat dacă PSD este presat de ALDE, Paul Stănescu a spus că nu crede acest lucru şi că urmează ca partidul să aibă negocieri cu ALDE.

„Nu, în politică există şantaj , dar nu, probabil că se va negocia în continuare, ALDE deocamdată nu şi-a spus punctul de vedere că va ieşi de la guvernare, practic în următoarele săptămâni cred că vom mai avea discuţii, până la 1 septembrie deja mai e timp până în momentul în care începe sesiunea parlamentară şi cred că până la urmă se va găsi o formulă, dacă nu probabil că PSD va merge la guvernare cu minoritate parlamentare”, a declarat social-democratul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
psd,
coalitie,
guvernare,
declaratie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.