Iohannis: Este o reuşită pentru Kovesi şi pentru România

Postat la 18 octombrie 2019 27 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, că a avut o întâlnire cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, căruia i-a mulţumit pentru implicarea în desemnarea Laurei Codruţa Kovesi la conducerea Parchetului European. ”Este o reuşită pentru Kovesi şi pentru România”, a mai spus el.

Iohannis: Este o reuşită pentru Kovesi şi pentru România

”Este foarte importantă (desemnarea - n.r.). Este o reuşită care este evident şi pentru doamna Kovesi semnificativă, dar este şi pentru România semnificativă. Un procuror din România este şef peste noua instituţie europeană. Acum avem o persoană care conduce o instituţie europeană”, a afirmat Klaus Iohannis la Bruxelles.

El a mai spus că a avut o întrevedere cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, căruia i-a mulţumit pentru implicarea în desemnarea Laurei Codruţa Kovesi la conducerea Parchetului European.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.