Iohannis, după întrevedere cu oficiali din Emiratele Arabe: Schimburile comerciale, o prioritate

Postat la 17 aprilie 2018 54 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, după primirea de marţi,la Palatul Cotroceni,a ministrului de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe şi al Cooperării Internaţionale al Emiratelor Arabe Unite, dr. Sultan Bin Ahmad Sultan Al Jaber, că schimburile comerciale bilaterale sunt o prioritate.

Iohannis, după întrevedere cu oficiali din Emiratele Arabe: Schimburile comerciale, o prioritate

Ministrul din Emiratele Arabe se află în România în contextul desfăşurării primei sesiuni a Comisiei Mixte de cooperare între Guvernul României şi Guvernul Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Şeful statului a subliniat că "apreciază în mod deosebit dinamica pozitivă a relaţiilor dintre România şi EAU, care sunt foarte bune la nivel politic, şi a salutat desfăşurarea primei reuniuni a Comisie Mixte de Cooperare, care reprezintă un pas concret pe linia aprofundării cooperării bilaterale pe toate planurile de interes comun, cu accent în ceea ce priveşte domeniul economic", informează Admininistraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.