Investiţie de 5 milioane de euro în cel mai mare spital privat din vestul României

Postat la 12 octombrie 2017 214 afişări

Spitalul Premiere din Timişoara, cea mai mare unitate medicală privată din vestul ţării, a realizat investiţii de cinci milioane de euro anul acesta, pentru a dezvolta serviciile oferite pacienţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Investiţie de 5 milioane de euro în cel mai mare spital privat din vestul României

În total, în anul 2017 valoarea investiţiilor în Spitalul Premiere a ajuns la cinci milioane de euro, urmând ca până la sfârşitul anului 2018, planul de investiţii să fie completat cu încă trei milioane de euro.

„Noi am demarat procedurile de a dezvolta acest spital de la unul de obstetrică-ginecologie la un spital general, care să poată deservi şi alte specialităţi medicale şi chirurgicale necesare tratamentului pacienţilor din zona de vest a ţării. Avem un ambulator cu peste 16 cabinete medicale, care poate deservi un număr de peste 200 de pacienţi pe zi", a declarat, joi, directorul medical al Spitalului Premiere, Radu Prejbeanu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.