Întâlnire a liderilor USL despre structura Guvernului şi soarta Uniunii. Ponta: Încă nu ne-am înţeles/ Antonescu: Premierul trebuie să ia decizia!

Postat la 17 februarie 2014 37 afişări

Liderii USL au avut luni o întâlnire în care s-a discutat despre structura Guvernului şi soarta Uniunii. Premierul Victor Ponta a spus, după întâlnirea USL, că nu s-a ajuns la o înţelegere.

Întâlnire a liderilor USL despre structura Guvernului şi soarta Uniunii. Ponta: Încă nu ne-am înţeles/ Antonescu: Premierul trebuie să ia decizia!

 Întrebat de jurnalişti, la ieşirea de la întâlnirea USL, dacă s-au înţeles, Ponta a răspuns: "Încă nu".

Ponta a spus că, din punctul de vedere al USD, există două variante: ori se rămâne pe formula Guvernului din 2012, ori se face o restructurare guvernamentală, pentru care însă nu există deocamdată consens.

Pe de altă parte, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că premierul Victor Ponta trebuie să ia o decizie: ori face cele necesare pentru a continua guvernarea, "fie ia o altă decizie, pentru care este responsabil", liderul liberal arătând că este necesar ca decizia să fie luată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intalnire-a-liderilor-usl-despre-structura-guvernului-si-soarta-uniunii-ponta-inca-nu-ne-am-inteles-antonescu-premierul-trebuie-sa-ia-decizia-12100375
12100375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.