Directorul Renault: Renault ar avea probleme dacă Peugeot ar întâmpina dificultăţi serioase

Postat la 17 februarie 2014 114 afişări

Renault ar avea probleme dacă celălalt mare producător auto francez, PSA Peugeot Citroen, ar întâmpina dificultăţi serioase, deoarece lanţurile de furnizori ale celor două companii se suprapun în multe zone, potrivit directorului general al Renault, Carlos Ghosn.

Directorul Renault: Renault ar avea probleme dacă Peugeot ar întâmpina dificultăţi serioase

 "Nu avem absolut nici un interes ca rivalul nostru francez să ajungă în dificultăţi serioase, pentru simplul motiv că avem mulţi furnizori în comun", a afirmat Ghosn la postul de radio RTL, preluat de Wall Street Journal.

Astfel, Renault ar fi de asemenea în dificultate dacă furnizorii ar avea probleme deoarece Peugeot sau un alt producător auto ar înregistra vânzări în scădere puternică sau ar reduce producţia, a afirmat Ghosn.

Companiile auto care au adoptat sisteme de aprovizionare "la timp" pentru a reduce costurile generate de acumulările de inventar pot avea probleme atunci când unul sau mai mulţi furnizori întâmpină dificultăţi, fiind în unele cazuri determinate să suspende liniile de producţie. O astfel de situaţie a apărut după cutremurul şi valul tsunami care au lovit Japonia în anul 2011, când unele fabrici ale companiilor auto japoneze au oprit producţia timp de mai multe săptămâni, după blocarea reţelelor de furnizori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-renault-renault-ar-avea-probleme-daca-peugeot-ar-intampina-dificultati-serioase-12097177
12097177
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.