Aventurile unei familii de coşmar (VIDEO)

Postat la 16 februarie 2014 94 afişări

PRO Video recomandă de această dată filmul "Malavita: O familie criminală", în care un fost şef mafiot şi familia sa se mută într-un orăşel liniştit din Franţa, prin programul de protecţie a martorilor, după ce acesta i-a turnat pe partenerii săi de afaceri.

Aventurile unei familii de coşmar (VIDEO)

În ciuda eforturilor agentului Stansfield (Tommy Lee Jones), care face tot posibilul să îi ţină în frâu pe membrii familiei, Fred Blake (Robert De Niro), soţia sa Maggie (Michelle Pfeiffer) şi cei doi copii ai lor, Belle (Dianna Agron) şi Warren (John D’Leo), nu se pot abţine să nu recurgă la vechile lor metode de a-şi rezolva problemele, ca-n "familie".

Foarte curând se instalează haosul, mai ales că Mafia se află pe urmele familiei lui Fred, iar membrii familiei îşi reglează conturile în cele mai neobişnuite moduri.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/aventurile-unei-familii-de-cosmar-video-12094574
12094574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.