METEO. Prognoza vremii pentru toate regiunile ţării până la 23 februarie

Postat la 15 februarie 2014 105 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza privind valorile termice şi precipitaţiile în toate regiunile ţării pînă la 23 februarie.

METEO. Prognoza vremii pentru toate regiunile ţării până la 23 februarie

BANAT

Începând din 17 februarie temperaturile diurne vor scădea uşor, până la medii cuprinse între 7 şi 10 grade Celsius. Până în data de 18 februarie temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 1 şi 5 grade, după care, până la sfârşitul intervalului, se vor situa în jurul valorii de 0 grade. Probabilitatea de ploaie va fi destul de redusă, cu menţiunea că în ultimele nopţi vor fi condiţii de lapoviţă.

CRIŞANA

Începând din 17 februarie maximele vor scădea uşor până la medii cuprinse între 6 şi 8 grade Celsius, ce vor caracteriza un regim termic apropiat de cel normal. Până în data de 18 februarie, temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 1 şi 4 grade, după care, până la sfârşitul intervalului, se vor situa în jurul valorii de 0 grade. Vor fi ploi în general slabe în jurul datei de 18 februarie. În restul intervalului probabilitatea de ploaie va fi destul de redusă, cu menţiunea că în ultimele nopţi vor fi condiţii de lapoviţă.

TRANSILVANIA

Începând din 17 februarie temperaturile diurne vor fi mai constante şi apropiate de cele normale ale perioadei şi se vor situa la valori medii în jur de 5 grade Celsius. Minimele termice vor fi preponderent negative pe aproape întreg intervalul de prognoză, cele mai scăzute valori, în medie în jur de -4 grade, se vor înregistra în nopţile de 22 şi 23 februarie. În perioada 18 - 21 februarie vor fi ploi, iar pe timpul nopţilor trecător şi lapoviţă sau ninsoare. În restul intervalului condiţiile de precipitaţii vor fi reduse.

MARAMUREŞ

Începând din 17 februarie maximele termice vor fi mai apropiate de cele normale ale perioadei şi se vor situa la valori medii în jur de 5 grade Celsius. De-a lungul întregului interval de prognoză minimele termice se vor încadra în medie între -3 şi 3 grade. Vor fi ploi, în general slabe, posibil în fiecare zi, iar începând cu data de 18 februarie cresc şansele de lapoviţă sau ninsoare, pe timpul nopţilor.

MOLDOVA

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse în medie între 4 şi 7 grade, în timp ce minimele vor oscila între -3 şi 0 grade. În perioada 16-21 februarie vor fi ploi slabe sau burniţe, dar trecător şi lapoviţe sau fulguieli.

DOBROGEA

Începând din 17 februarie temperaturile diurne vor caracteriza un regim termic mai apropiat de cel normal, cu medii ale valorilor maxime în jur de 8 grade Celsius. Minimele termice vor fi preponderent pozitive de-a lungul întregului interval şi vor oscila în medie între 0 şi 5 grade. Vor fi ploi slabe sau burniţe în perioada 17-20 februarie.

MUNTENIA

Maximele termice vor fi mai apropiate de cele normale ale perioadei şi se vor situa la valori medii în jur de 8 grade Celsius. De-a lungul întregului interval de prognoză, minimele termice se vor încadra în medie între -2 şi 1 grad. Vor fi ploi slabe sau burniţe în perioada 17-20 februarie, când pe timpul nopţilor poate apărea şi lapoviţa.

OLTENIA

Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pe tot parcursul intervalului, cu maxime termice ce se vor situa în medie între 7 şi 10 grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa la valori medii cuprinse între -2 şi 2 grade. Vor fi ploi slabe sau burniţe în perioada 18-21 februarie, când pe timpul nopţilor poate apărea şi lapoviţa.

LA MUNTE

După data de 17 febuarie, vremea se va răci, astfel încât temperaturile diurne vor avea valori medii în jur de 0 grade Celsius, iar cele nocturne vor fi, în medie, în jur de -6 grade Celsius. După data de 16 februarie până la sfârşitul intervalului vor predomina ninsorile, dar slabe cantitativ.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meteo-prognoza-vremii-pentru-toate-regiunile-tarii-pana-la-23-februarie-12090652
12090652
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: De ce în Bucureşti nu se pot organiza mai multe concerte sau evenimente sportive, politice, sociale şi chiar economice. O discuţie cu Cristian Hostiuc, Ziarul Financiar şi Bogdan Nicolae, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.