Incident grav pe un aeroport din România. Un pasager al zborului spre Londra a spus că are o bombă în bagajul de cabină

Postat la 26 iulie 2017 329 afişări

Zborul cu destinaţia Londra Lutton care ar fi trebuit să decoleze miercuri dimineaţa la ora 5.55 de pe aeroportul din Cluj a plecat cu aproape trei ore întârziere, după ce un călător a spus că are o bombă în bagajul de cabină, iar oamenii legii au verificat aeronava.

Incident grav pe un aeroport din România. Un pasager al zborului spre Londra a spus că are o bombă în bagajul de cabină

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de reprezentanţii aeroportului din Cluj, la ora 05.55, pe zborul Wizzair W63301, cu destinaţia Londra Lutton, unul din pasageri a spus că are o bombă în bagajul de cabină.

"Având în vedere gravitatea situaţiei create au fost declanşate procedurile specifice. Zborul a avut o întârziere de 2 ore şi 45 de minute", au transmis reprezentanţii Aeroportului din Cluj.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aeroport,
bagaje,
bomba,
londra,
zbor,
grav,
incident,
pasager,
romania,
cluj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.