O noua METODĂ simpla de a face BANI. Tot ce iti TREBUIE este spaţiu de depozitare

Autor: Ioana Matei Postat la 26 iulie 2017 5602 afişări

O noua METODĂ simpla de a face BANI. Tot ce iti TREBUIE este spaţiu de depozitare

Modelul tradiţional de depozitare în depozite este sub ameninţarea unui nou rival: câteva companii caută oameni care au spaţii disponibile în garajele şi podurile caselor pentru a le folosi în acest scop, potrivit BBC.

Jurnaliştii BBC au vorbit cu reprezentanţii unui astfel de business: Stashbee, cu sediul central în Londra. Acesta este un alt exemplu al modului în care tehnologia schimbă modalitatea de depozitare a lucrurilor de valoare.

Modelul ”sharing economy” al Airbnb sau Uber a ajuns astfel şi pe nişa depozitării. Site-ul Stashbee îi conectează pe utilizatorii cu spaţii de depozitare disponibile cu cei care au nevoie de astfel de servicii.

David Mantel este cofondatorul Stashbee şi spune că fiecare dintre cei care se înscriu pe această platformă pentru a depozita lucruri sunt intervievaţi înainte de înscriere.  ”99,9% din tranzacţiile Airbnb sunt în regulă şi ne aşteptăm ca acelaşi procent să fie valabil şi în cazul nostru”, spune el în interviul BBC.

Un astfel de serviciu este mai ieftin decât unul tradiţional: depozitare lucrurilor timp de două luni la un depozit ar costa 75 de lire sterline, în timp ce prin Stashbee, costul era de 56 de lire sterline.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.