Hidrolectrica a primit aproape 500 de CV-uri în prima zi de la anunţul pentru recrutarea managerilor

Postat la 22 martie 2013 21 afişări

Compania de stat Hidroelectrica a primit joi, în prima zi de derulare a procesului de recrutare a managerilor profesionişti, 472 de CV-uri, din care aproape 50 de au fost depuse doar pentru funcţia de şef al departamentului de achiziţii.

Hidrolectrica a primit aproape 500 de CV-uri în prima zi de la anunţul pentru recrutarea managerilor

 "Poziţia de manager al Departamentului Achiziţii şi Logistică a generat, până acum, cel mai mare interes, fiind vizată de 46 de persoane, alte patru roluri din conducerea la nivel central a companiei avand peste 20 de aplicaţii înregistrate", se arată într-un comunicat al companiei.

Perioada de recrutare a 67 de directori a începput pe 20 martie şi se va încheia în 10 aprilie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hidrolectrica-a-primit-aproape-500-de-cv-uri-in-prima-zi-de-la-anuntul-pentru-recrutarea-managerilor-10684030
10684030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.