Guvernul are nevoie de bani. Premierul Ciucă vrea „o colectare pe măsura aşteptărilor”

Autor: Mediafax Postat la 31 mai 2023 38 afişări

Guvernul are nevoie de bani. Premierul Ciucă vrea „o colectare pe măsura aşteptărilor”

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat o serie de schimbări la vârful unor instituţii publice pentru „a asigura o colectare pe măsura aşteptărilor” la bugetul de stat. Măsurile apar în timpul protestelor prin care diferite categorii solicită majorări salariale.

Declaraţiile au fost făcute miercuri după discuţia cu liderii sindicatelor din Educaţiei în cadrul căreia premierul a prezentat o nouă propunere privind creşterile salariale pentru profesori.

„Am decis să se producă o serie de înlocuiri la ANAF, la vamă şi la marii contribuabili. În felul acesta am convingerea că împreună cu echipa de conducere a ministerului şi cu toate măsurile pe care le-am luat... să asigurăm o colectare pe măsura aşteptărilor... să avem o colectare cât mai corectă”, a spus Nicolae Ciucă.

Anunţul premierului a fost făcut la Palatul Victoria, înaintea şedinţei de guvern.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
colectare,
nicolae ciucă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.