LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Gigantul bancar Goldman Sachs amână deschiderea unei bănci comerciale în Germania din cauza condiţiilor din piaţă

Autor: Alex Ciutacu Postat la 09 mai 2019 81 afişări

Gigantul bancar Goldman Sachs amână deschiderea unei bănci comerciale în Germania din cauza condiţiilor din piaţă

Gigantul american din industria bancară Goldamn Sachs a decis să amâne lansarea băncii comerciale numită Marcus pentru anul viitor în contextul în care întârzierea Brexitului perturbă planurile de business, iar costurile au crescut pe fondul încetinirii globale, potrivit Bloomberg.

Dacă Brexitul ar fi avut loc pe 29 martie aşa cum era plănuit iniţial, Goldman ar fi deschis deja noua bancă comercială în Germania, potrivit surselor Financial Times.

Goldman Sachs a refuzat să comenteze dar şeful Marcus, Des McDaid, a declarat că lansarea băncii comerciale în Marea Britanie a fost un succes şi preferă să se extindă acolo înainte de a intra în alte ţări.

Richard Gnodde, CEO-ul Goldman Sachs International, a spus anul trecut că lansarea platformei de împrumuturi şi economii în Germania va avea loc în 2019 încât după Brexit gigantul are nevoie de o bază a operaţiunilor în UE.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.