GFR nu a cerut încă Consiliului Concurenţei un punct de vedere pentru privatizarea CFR Marfă

Postat la 29 august 2013 38 afişări

Preşedintele Consiliul Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, a declarat, joi, că GFR nu a cerut încă Consiliului un punct de vedere privind privatizarea CFR Marfă, dar că el ştie că GFR lucrează la notificare, iar instituţia are termen pentru răspuns de maxim cinci luni de la depunerea solicitării.

GFR nu a cerut încă Consiliului Concurenţei un punct de vedere pentru privatizarea CFR Marfă

 Întrebat dacă GFR a cerut Consiliului Concurenţei un punct de vedere legat de privatizara CFR Marfă, Chiriţoiu a spus: "Nu încă".

Chiriţoiu a precizat că instituţia pe care o conduce a luat legătura cu GFR în primăvară şi a fost "un anumit schimb de date", dar firma "a spus că este foarte ocupată cu pregătirea ofertei pentru licitaţie".

"Dar ştiu că lucrează (GFR - n.r.) la notificare, deci la cererea pe care o vor depune la noi şi a rămas ca în momentul în care sunt într-o fază avansată cu ea ne-o vor arăta deja înainte să depună oficial şi vom avea o discuţie. E o procedură legală normală, la care apelează şi alte companii", a spus Chiriţoiu.

El a mai spus că Guvernul are un termen stabilit prin HG până la care vrea să încaseze banii din privatizarea CFR Marfă şi că "nu-l opreşte nimeni să încaseze aceşti bani înainte să existe o autorizaţie din punctul de vedere al Consiliului Concurenţei".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gfr-nu-a-cerut-inca-consiliului-concurentei-un-punct-de-vedere-pentru-privatizarea-cfr-marfa-11280066
11280066
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.