Gafa echipei online care administrează pagina de Facebook a lui Ponta: „Fotografia nu s-a realizat cu această ocazie”

Autor: Departamentul Politic Postat la 28 decembrie 2013 115 afişări

Premierul a luat masa cu familia regală vineri la Săvârşin, însă Regele Mihai nu a participat, luând parte Principesa Margareta şi Principele Radu, fotografia,de la prânzul oficial cu ocazia aniversării Regelui,fiind postată din greşeală de echipa online, se precizează pe pagina Facebook a lui Ponta

Gafa echipei online care administrează pagina de Facebook a lui Ponta: „Fotografia nu s-a realizat cu această ocazie”

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regală în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă. Fotografia postată anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greşeală de echipa online. La masa de astăzi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regală fiind reprezentată de către Principesa Margareta şi principele Radu", se arată într-un text postat pe pagina de Facebook a premierului de echipa acestuia.

De asemenea, au fost postate două fotografii care îi înfăţişează pe premierul Victor Ponta, soţia acestuia, cei doi copii, Principesa Margareta şi Principele Radu.

O fotografie care îi înfăţişa pe premier şi pe Regele Mihai I stând la masă fusese postată anterior, vineri seară, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, în textul semnat de "Echipa VP" arătându-se că "premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarna".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
SĂVÂRŞIN,
/actualitate/gafa-echipei-online-care-administreaza-pagina-de-facebook-a-lui-ponta-fotografia-nu-s-a-realizat-cu-aceasta-ocazie-11827879
11827879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.