Turn de 24 de etaje în Floreasca. Când va începe construcţia proiectului

Postat la 27 decembrie 2013 70 afişări

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai activi investitori imobiliari din România, a obţinut toate autorizaţiile pentru dezvoltarea unui imobil de birouri pe fostul amplasament al showroom-ului Porsche Aviaţiei, începerea construcţiei fiind programată în primele luni din 2014.

Turn de 24 de etaje în Floreasca. Când va începe construcţia proiectului

 "Bucharest One va avea o suprafaţă construită de 48.732 metri pătraţi, respectiv peste 24 de etaje. După finalizare, aceasta va fi a doua cea mai înaltă clădire din Bucureşti. Proiectul este localizat în partea de nord a Bucureştiului (...) În zonă au loc lucrări de îmbunătăţire a infrastructurii. Proiectul a obţinut autorizaţiile necesare pentru începerea construcţie, care este programată să înceapă în primele luni din 2014, urmând să fie finalizată în trimestrul trei din 2015", se arată într-un comunicat al fondului Globalworth Real Estate Investments, vehicul înfiinţat de omul de afaceri elen în acest an.

Activitatea Porsche Aviaţiei, din apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, a fost mutată în showroom-ul Porsche Nord, iar grupul german a decis vânzarea terenului de 10.000 metri pătraţi către Papalekas într-o tranzacţie estimată la circa 8 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/turn-de-24-de-etaje-in-floreasca-cand-va-incepe-constructia-proiectului-11825629
11825629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.