Cartea anului? "101 moduri de a folosi rochia de mireasă a fostei soţii"

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 decembrie 2013 444 afişări

Puteţi găsi cartea lui Kevin Cotter pe Amazon, costă 11,83 dolari, preţ redus de la 14.00 dolari. Veţi decide dacă vreţi sau nu să o cumpăraţi dacă veţi citi în continuare: cartea are 256 de pagini, se bazează pe blogul lui Cotter intitulat "My Ex-Wife's Wedding Dress" (http://myexwifesweddingdress.com) şi este o poveste adevărată.

La despărţire, Kevin şi-a întrebat deja fosta parteneră ce să facă cu rochia de mireasă. "Whatever the f**k you want", a replicat ea, iar Kevin aşa a şi făcut.

Adică a folosit-o drept costum de vânător, drept sperietoare de păsări, costum de sumo, pânză de corabie, capă de erou, pictură, şervet de masă, prelată de maşină, paraşută pentru a frâna maşina, umbrelă, cort sau hamac. Şi astea sunt doar câteva moduri. Iar din asta a ieşit un blog şi pe urmă o carte.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cartea-anului-101-moduri-de-a-folosi-rochia-de-mireasa-a-fostei-sotii-11794990
11794990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.