MERSUL TRENURILOR în perioada sărbătorilor: Cum se va circula între Crăciun şi Revelion

Postat la 26 decembrie 2013 67 afişări

Paisprezece trenuri de călători circulă suplimentar din 25 decembrie până în 5 ianuarie, pe rute care fac legătura între Bucureşti şi mai multe oraşe, printre care Craiova, Braşov, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Suceava şi Vatra Dornei, a anunţat CFR Călători.

MERSUL TRENURILOR în perioada sărbătorilor: Cum se va circula între Crăciun şi Revelion

 "În perioada 25 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările traficului de călători prilejuit de sărbătorile de iarnă, circulă suplimentar 14 trenuri", arată CFR Călători.

Reprezentanţii CFR Călători au precizat că vor fi suplimentate, cu aproximativ 50 de vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete, trenurile care circulă pe cele mai folosite rute, din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, Arad, Suceava şi Vatra Dornei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mersul-trenurilor-in-perioada-sarbatorilor-cum-se-va-circula-intre-craciun-si-revelion-11822362
11822362
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.