Mesajul de Crăciun al lui Edward Snowden: Încetaţi monitorizarea masivă a comunicaţiilor

Postat la 26 decembrie 2013 83 afişări

Edward Snowden, fostul consultant al Agenţiei americane pentru Securitatea Naţională (NSA), a transmis "un mesaj alternativ" de Crăciun, cerând încetarea activităţilor masive de supraveghere a comunicaţiilor.

Mesajul de Crăciun al lui Edward Snowden: Încetaţi monitorizarea masivă a comunicaţiilor

 Discursul transfugului refugiat în Rusia a fost difuzat de postul britanic Channel 4 ca alternativă la mesajul tradiţional de Crăciun al reginei Elizabeth a II-a.

"Un copil născut astăzi nu va mai avea nicio concepţie de protejare a vieţii private. Nu va şti niciodată ce înseamnă un moment privat, un gând neînregistrat", a spus Snowden, în vârstă de 30 de ani, care a primit azil politic temporar în Rusia după ce a dezvăluit informaţii secrete despre programele americane de monitorizare a comunicaţiilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mesajul-de-craciun-al-lui-edward-snowden-incetati-monitorizarea-masiva-a-comunicatiilor-11822384
11822384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.