CFR SA: Am luat toate măsurile pentru remedierea defecţiunilor, fără încălcarea legislaţiei

Postat la 26 decembrie 2013 47 afişări

CFR SA a luat toate măsurile necesare pentru remedierea defecţiunilor şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă, fără încălcarea prevederilor legale, susţine compania, după ce ministrul Transporturilor a cerut explicaţii CFR SA şi CFR Călători pentru întârzierea unor trenuri.

CFR SA: Am luat toate măsurile pentru remedierea defecţiunilor, fără încălcarea legislaţiei

 "Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că la intervenţia de marţi 24 decembrie 2013 s-au luat măsurile necesare pentru remedierea defecţiunilor şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă, fără încălcarea prevederilor legale în caz de eveniment/incident feroviar. Defecţiunea la linia de contact a fost provocată de ruperea pantografului locomotivei care remorca trenul de călători 2080, între staţiile Târgu Jiu - Lunca Budieni – Copăcioasa", se arată într-un comunicat transmis de CFR SA.

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a cerut explicaţii directorilor CFR SA şi CFR Călători după ce marţi zeci de pasageri au aşteptat mai multe ore în frig din cauza unor defecţiuni ale garniturilor de tren, acuzând conducerile companiilor feroviare de management defectuos.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cfr-sa-am-luat-toate-masurile-pentru-remedierea-defectiunilor-fara-incalcarea-legislatiei-11822342
11822342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.