Agenţiile de turism vor să facă o firmă de asigurări, pentru că asiguratorii nu mai lucrează cu ele

Postat la 27 decembrie 2013 69 afişări

Agenţiile de turism intenţioneză să îşi deschidă o companie de asigurări sau să înfiinţeze un fond de garantare, pentru că mulţi asigurători au renunţat să le mai încheie poliţe de insolvenţă, a declarat Alin Burcea, prim-vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism

Agenţiile de turism vor să facă o firmă de asigurări, pentru că asiguratorii nu mai lucrează cu ele

 "În momentul de faţă asigurătorii sunt speriaţi pentru că 3-4 turoperatori mari au intrat în insolvenţă în acest an şi anul trecut. Anul acesta au mai fost şi alte aproape 100 de agenţii mici care au murit pe limba lor, dar au produs pierderi destul de mari firmelor de asigurări. Asigurătorii sunt speriaţi şi am intrat într-o zonă în care suntem blocaţi", a spus Burcea.

Oficialul ANAT a afirmat că societăţile de asigurări nu mai asigură, în principal, agenţiile mici, sau le asigură pe sume foarte mari. Sunt şi asigurători care nu mai vor să asigure deloc agenţiile, indiferent de rezultate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/agentiile-de-turism-vor-sa-faca-o-firma-de-asigurari-pentru-ca-asiguratorii-nu-mai-lucreaza-cu-ele-11825671
11825671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.