Francois Hollande: Economia Franţei este pe cale să se relanseze. Interviul preşedintelui despre starea naţiunii

Postat la 15 iulie 2013 25 afişări

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, afirmă că relansarea economică există, deşi creşterea economică este într-un punct mort, conform interviului televizat despre starea naţiunii acordat cu ocazia Zilei Naţionale.

Francois Hollande: Economia Franţei este pe cale să se relanseze. Interviul preşedintelui despre starea naţiunii

 "Creşterea economică există; producţia industrială este pe cale să fie relansată", a spus Hollande în interviul acordat de la Palatul Elysée.

În altă ordine de idei, François Hollande a exclus posibilitatea exploatării gazelor de şist în Franţa. "Cât timp voi fi eu preşedinte, nu va exista nicio exploatare a gazelor de şist în Franţa. O lege din 2011 interzice utilizarea metodei fracturării hidraulice", a reamintit preşedintele în interviul difuzat după încheierea paradei militare organizată de Ziua Naţională a Franţei.

Hollande a promis că va combate "pesimismul" francezilor, afirmând că economia se va relansa în următoarele luni, fără însă a vorbi de măsuri concrete. "Eu lupt, nu pot inventa alte măsuri, nu există magie, ci voinţă, strategie, coerenţă. Francezii trebuie să renunţe la pesimism, care depăşeşte nivelul ţărilor aflate în război. Creşterea economică există; producţia industrială este pe cale să fie relansată", a spus Hollande în interviul acordat de la Palatul Elysée.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/francois-hollande-economia-frantei-este-pe-cale-sa-se-relanseze-interviul-presedintelui-despre-starea-natiunii-11122496
11122496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.