Facturile Orange se pot plăti prin bancomatele Raiffeisen

Postat la 01 noiembrie 2011 75 afişări

Clienţii Raiffeisen Bank îşi pot plăti facturile Orange direct la bancomatele băncii, fără comision. La ora actuală, ATM-urile Raiffeisen Bank fac posibilă plata facturilor emise de către toţi marii operatori de telefonie mobilă.

Pentru a face o plata la bancomat, clienţii băncii au nevoie doar de cardul lor de debit sau de credit şi de detaliile de plată (codul de abonat şi suma). Dovada plăţii poate fi obţinută pe loc, prin chitanţa eliberată la bancomat.

În prima jumătate a anului, plăţile cu cardul la comercianţi au crescut cu peste 22% faţă de iunie 2010. Aproximativ 90% dintre clienţii băncii consideră că unul dintre punctele forte ale acesteia sunt canalele alternative de tranzacţionare, iar 80% apreciază funcţionalităţile oferite de bancomatele Raiffeisen Bank, susţin reprezentanţii băncii.

În prezent, Raiffeisen Bank are în portofoliu aproximativ 1,7 milioane de carduri emise, dintre care peste 350.000 sunt carduri de cumpărături. Reţeaua de bancomate a băncii cuprinde 1.100 de ATM-uri, disponibile non-stop.

Banca pune la dispozitia posesorilor de card de debit mai multe canale electronice de acces la serviciile şi produsele sale: Internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) sau plata automată a facturilor prin Direct Debit.

Raiffeisen Bank România a încheiat primul semestru cu un profit net de 39 de milioane euro, cu 22% mai mic decât cel din primele şase luni ale lui 2010, conform standardelor contabile internaţionale. Valoarea totală a activelor a crescut de la 4,57 la 5,17 miliarde euro, respectiv cu 13%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facturile-orange-se-pot-plati-prin-bancomatele-raiffeisen-8924109
8924109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.