Fabrică de carduri, în România

Autor: Ioana Matei Postat la 10 aprilie 2013 92 afişări

Austria Card România a anunţat astăzi inaugurarea oficială a fabricii sale de dezvoltare, producţie şi personalizare de smart cards (carduri cu cip) din Bucureşti, singura de acest fel din România.

Fabrică de carduri, în România

După o investiţie totală de 25 milioane Euro, noua facilitate de producţie va furniza carduri cu cip, atât ca instrumente de plată Contactless, Dual Interface, Contact-based, cât şi ca instrumente pentru identificare securizată,pentru piaţa locală şi Europa Centrală şi de Est. Mai mult de 80% din volumul de carduri realizat în Bucureşti va fi exportat către peste 35 de ţări.

Fabrica urmăreşte modul de producţie al celei din Viena, care combină criteriile estetice cu tehnologia de ultimă oră. Austria Card România livrează produse inovatoare şi servicii de personalizare de carduri. Procesul de producţie al companiei este certificat de MasterCard şi Visa, fapt care oferă garanţia că cele mai înalte standarde de securitate şi de calitate sunt implementate.

“Lansarea Austria Card în Bucureşti consolidează planurile noastre de dezvoltare şi crestere ca jucător pe piaţa globală a tranzacţiilor securizate. Fabrica din România reflectă standardele ridicate de calitate a vieţii, inovaţia şi atenţia specială pentru detalii, regăsite atât în operaţiunile fabricii din Viena, cât şi în cunoscutul brand Austria Card. Totodată aceasta oferă un mediu de lucru ideal pentru a atrage talente locale” a declarat Nikolaos P. Lykos, Preşedinte şi CEO al Grupului Lykos.

Noua fabrică produce şi personalizează carduri din materiale diverse într-o multitudine de forme, de la cele simple din hârtie şi carton multi-stratificat, la cele din PVC şi materiale ecologice, de la carduri simple de membru şi de loialitate, până la carduri inteligente de plată şi identificare.

"Suntem foarte încântaţi de capacitatea suplimentară pe care o aduce această nouă fabrică", a declarat Markus Prancz, Managing Director al Austria Card Romania. “Noile echipamente ne permit să producem carduri cu cip de ultimă generaţie într-un timp record şi contribuie la creşterea semnificativă a volumului zilnic de carduri produse”.

Compania îşi desfăşoară activitatea în propria clădire din Bucureşti şi, împreună cu Inform Lykos SA, divizia de documente securizate a Grupului Lykos în România, oferă clienţilor săi soluţii personalizate complete. Prezenţa ambelor divizii operaţionale consolidează poziţia de lider a Grupului Lykos in Europa Centrală şi de Est.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fabrica-de-carduri-in-romania-10730340
10730340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.