Extinderile şi noile intrări au reprezentat circa 30% din cererea de birouri în ultimii patru ani

Postat la 18 februarie 2014 33 afişări

Extinderile şi noile intrări au avut o pondere medie anuală de 30% din cererea totală de spaţii de birouri din Bucureşti din ultimii patru ani, potrivit Colliers, care estimează o creştere în următorii ani a acestui segment al pieţei de birouri, pe care firmele de IT&C au fost cele mai active.

Extinderile şi noile intrări au reprezentat circa 30% din cererea de birouri în ultimii patru ani

 "Evoluţia pieţei de birouri din Capitală poate fi asociată cu cea a unui adolescent care face primii paşi spre maturitate - după câţiva ani de luptă pentru a găsi drumul cel bun, în care am asistat la ascensiunea şi căderile sale, piaţa de birouri locală se îndreaptă acum spre stabilitate şi o creştere durabilă", a declarat, într-un comunicat, Daniela Popescu, head of research în cadrul Colliers International România.

Potrivit unui studiu al companiei de consultanţă imobiliară, activitatea totală pe piaţa de birouri din Bucureşti a înregistrat o medie de 195.000 metri pătraţi în ultimii patru ani. Anul 2013 a depăşit media perioadei analizate cu 20%, cu un volum total de 250.000 metri pătraţi spaţii de birouri închiriate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/extinderile-si-noile-intrari-au-reprezentat-circa-30-din-cererea-de-birouri-in-ultimii-patru-ani-12106657
12106657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.