La 39 de ani, Alina Barcaru are peste 15 ani vechime în cadrul Farmexim

Autor: Razvan Muresan Postat la 17 februarie 2014 1908 afişări

Alina Barcaru lucrează de peste 15 ani în cadrul Farmexim, una dintre cele mai puternice trei companii farmaceutice din România, în sectorul de distribuţie şi retail.

La 39 de ani, Alina Barcaru are peste 15 ani vechime în cadrul Farmexim

În prezent, Barcaru coordonează în zona de logistică două proiecte extrem de importante pentru viitorul companiei: deschiderea noului centru logistic în apropierea Bucureştiului, cu dotări tehnologice de ultimă generaţie în domeniu şi implementarea unui sistem de management al depozitelor, care va permite gestionarea eficientă a tuturor operaţiunilor logistice la nivel naţional. S-a angajat în 1997 ca programator, iar la 30 de ani coordona selecţia şi implementarea unui ERP.

„În toţi aceşti ani am înţeles că totul se rezumă la oameni şi interacţiunea cu ei este cea mai importantă. Fără echipele cu care am lucrat nu aş fi putut realiza proiectele ambiţioase pe care ni le-am propus. Sunt adepta lucrurilor echilibrate în tot ceea ce fac şi încerc să păstrez acest echilibru şi între profesie şi familie, să fiu cât mai aproape de copiii mei şi să mă încarc pozitiv de la fiecare zâmbet al lor", spune Alina Barcaru.

Este licenţiată a Facultăţii de Cibernetică şi Informatică Economică Bucureşti şi este în curs de absolvire a cursurilor Executive MBA în cadrul Asebuss.

Grupul în care activează Alina Barcaru este format din Farmexim - importator şi distribuitor de medicamente, Help Net - un lanţ de 150 de farmacii şi Green Net - o companie specializată în importul şi distribuţia de produse cosmetice şi suplimente alimentare şi dezvoltatorul lanţului de parfumerii Beautik Haute Parfumerie. Grupul a fost înfiinţat de tatăl Alinei Barcaru, Ovidiu Buluc, în 1990.


Alina Barcaru

FARMEXIM

FUNCŢIE director executiv IT şi logistică

VÂRSTĂ 39 de ani

CIFRĂ DE AFACERI 2012 380 mil. euro (la nivel de grup)

ANGAJAŢI peste 2.000

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Alina Barcaru,
Farmexim
/lideri/la-39-de-ani-alina-barcaru-are-peste-15-ani-vechime-in-cadrul-farmexim-12099925
12099925
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.