Evenimentul Apple: Va fi lansat iPhone 5? La ce să ne aşteptăm de la lansarea de astăzi

Postat la 12 septembrie 2012 12 afişări

Presa internaţională şi blogurile de specialitate speculează că astăzi Apple urmează să lanseze iPhone 5. Deşi vânzările Apple s-au prezentat întotdeauna bine în ceea ce priveşte segmentul iPhone-urilor, analiştii preconizează că o eventuală prezentarea a noului smartphone ar putea permite companiei o revenire spectaculoasă şi vânzări neaşteptat de bune.

La şase ani de la introducerea sa pe piaţă, iPhone-ul a progresat spectaculos atât în materie de tehnologie, cât şi în topul vânzărilor de smartphone-uri raportat la nivel mondial. Mai mult ca niciodată clienţii Apple aşteaptă cu nerăbdare prezentarea celui mai nou iPhone şi confirmarea zvonurilor conform cărora gadgetul ar urma să aibă un display de 4 inch, conectivitate 4G LTE şi un nou dispozitiv pentru alimentarea bateriei, scrie CNN.

Una dintre cele mai importante întrebări pe care şi le pun fanii Apple este dacă următorul iPhone va avea sau nu cifra 5 integrată în nume. În trecut, la lansarea iPhone-ului 4S nimeni nu se aştepta ca acestui device să îi fie asociată litera S la nume, toţi consumatorii fiind convinşi că modelul de atunci avea să se numească iPhone 5. Cu toate acestea, pe invitaţia transmisă de Apple în toată lumea apare o mică trimitere la numele viitorului lor smartphone. Pe un fond alb cifra 12 (cu trimitere la 12 septembrie) are în umbră conturat un 5. Astfel, specialiştii din IT&C consideră că există şanse de 75% ca Apple să numească viitorul lor telefon iPhone 5.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Evenimentul Apple,
iPhone 5,
lansare
/actualitate/evenimentul-apple-va-fi-lansat-iphone-5-la-ce-sa-ne-asteptam-de-la-lansarea-de-astazi-10059182
10059182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.