Emiratele Arabe au ajuns în România!! Mega-Tranzacţia prin care un şeic arab vrea sa cumpere una dintre cele mai mari firme româneşti

Postat la 13 aprilie 2018 655 afişări

Agricost Brăila este cea mai mare fermă de cereale din România, care operează în sistem de arendă 56.000 de hectare de teren în Insula Mare a Brăilei.

Emiratele Arabe au ajuns în România!! Mega-Tranzacţia prin care un şeic arab vrea sa cumpere una dintre cele mai mari firme româneşti

Compania românească deţinută de antreprenorul Constantin Duluţe este aproape să fie cum­pă­rată de grupul Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, un gigant cu afaceri de 1 mld. dolari anual, potrivit sur­selor din piaţă. Tranzacţia se va ridica la pes­te 200 mil. euro, conform datelor ZF.

 

Al Dahra este o companie din Abu Dhabi, ce face parte din holdingul Al Ain, fondat de Al­te­ţea Sa Şeicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan. Al Dahra are activităţi în agricultură - cul­tivarea cerealelor, producţia şi tradingul aces­tora, având două divizii - de hrană pentru ani­male şi pentru oameni, mai exact producţia de orez, făină, fructe şi legume.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.