Emag lansează Freshful, un hipermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete. Investiţia s-a ridicat la 5 milioane de euro

Autor: Andra Stroe Postat la 21 octombrie 2021 167 afişări

Emag lansează Freshful, un hipermarket online cu livrare rapidă a produselor alimentare proaspete. Investiţia s-a ridicat la 5 milioane de euro

Cu o investiţie de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operaţiuni şi depozit propriu frigorific, Emag lansează Freshful, un serviciu prin care locuitorii din Bucureşti şi mare parte din Ilfov îşi pot face cumpărăturile de zi cu zi, în special cele alimentare.

Potrivit companiei, pe Freshful.ro, în aplicaţia de mobil iOS şi, în curând, Android, se regăseşte o varietate de peste 18.000 produse, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate şi băuturi până la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice.

Gama Freshful îşi propune să strângă într-un singur loc mii de produse proaspete de la producători locali şi fermieri români, alături de o selecţie importantă de articole bio şi eco.

Utilizatorii au la dispoziţie opţiunea de livrare rapidă, în două ore de la plasarea comenzii, sau livrare programată pentru următoarele zile, în intervale începând cu 30 minute.

De asemenea, clienţii pot vedea disponibilitatea stocurilor în timp real.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produse,
livrare,
alimente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.