Dragnea se va întâlni cu Tăriceanu şi Toader pentru a discuta despre OUG pe legile justiţiei şi despre amnistie

Postat la 04 octombrie 2018 31 afişări

Liviu Dragnea va avea o întrevedere la Parlament cu Călin Popescu Tăriceanu, şi cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a discuta despre o ordonanţă de urgenţă pentru legile justiţiei, dar şi înlăturarea efectolor protocoalelor şi o OUG pe amnistie, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Dragnea se va întâlni cu Tăriceanu şi Toader pentru a discuta despre OUG pe legile justiţiei şi despre amnistie

Tudorel Toader şi Călin Popescu Tăriceanu sunt aşteptaţi în biroul lui Liviu Dragnea, de la Camera Deputaţilor, în cursul zilei de joi, pentru a discuta despre o posibilă ordonanţă care să pună în acord legile justiţiei cu observaţiile Comisiei de la Veneţia, dar şi care să rezolve problema protocoalelor şi a amnistiei şi graţierii, au spus surse politice pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este aşteptat să vină cu răspunsuri pentru cum va arăta forma finală a ordonanţei şi conţinutul acesteia.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri seară, că membrii Comisiei de la Veneţia au fost de acord cu OUG pentru legile justiţiei şi că joi va trimite draftul la CSM pentru aviz, urmând ca, săptămâna viitoare, să fie adoptată ordonanţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.