TBI Credit lansează o soluţie digitală de creditare

Autor: Andra Stroe Postat la 03 octombrie 2018 102 afişări

TBI Credit, parte a TBI Bank, şi platforma eCommerce ContentSpeed au încheiat un parteneriat prin care cele peste 650 de magazine online din platformă vor putea beneficia de soluţia digitală de creditare end-to-end oferită de TBI Credit pentru plata cumpărăturilor în rate.

TBI Credit  lansează o soluţie digitală de creditare

Cu doar câteva click-uri, magazinele online care folosesc platforma ContentSpeed vor putea integra soluţia digitală de finanţare TBI Credit direct pe site-ul lor, fără a avea nevoie de expertiză tehnică. Această soluţie digitală de finanţare le oferă clienţilor lor posibilitatea să plătească în rate produsele achiziţionate. Clienţii sunt identificaţi printr-un scurt apel video, iar toate documentele sunt semnate electronic, procesul necesitând cel mult 10 minute.

Platforma eCommerce ContentSpeed a sprijinit până în prezent peste 650 de companii B2C şi B2B, printre care Sephora, Chicco, Diverta, Maxy Toys, ProfiHair Shop, Professional Farmaline sau Elbi Electric, să îşi dezvolte soluţiile de comerţ online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
solutie,
platforma,
lansare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.