Doris Andronescu, Sanador: „Cred că munca susţinută, realizată cu pasiune, reprezintă cheia succesului în orice carieră.”

Autor: Ioana Matei Postat la 11 mai 2019 428 afişări

Doris Andronescu, Sanador: „Cred că munca susţinută, realizată cu pasiune, reprezintă cheia succesului în orice carieră.”

•   De profesie medic primar de medicină internă, Doris Andronescu a fondat Sanador în 2001, alături de soţul ei, Florin Andronescu; sub conducerea sa, Sanador a deschis în 2011 primul spital privat cu servicii medicale complete.

•   Consideră că profesionalismul şi calitatea umană sunt reguli de bază pentru reuşita în carieră; şi-a propus să îşi gestioneze timpul cât mai eficient astfel încât să prioritizeze obiectivele principale vizate, dar se concentrează şi pe identificarea soluţiilor pentru probleme ce privesc dezvoltarea echipei şi companiei.

•   Crede că pentru a reuşi în mediul de afaceri din România este foarte important să fii flexibil şi să ai capacitatea de a planifica strategii pe termen scurt; în plus, este esenţial să îţi construieşti o echipă de încredere, profesionistă, alături de care să poţi face lucrurile la un nivel calitativ ridicat.

•   Îi sfătuieşte pe tinerii care îşi încep parcursul profesional să lucreze cu dăruire şi pasiune, să nu facă compromisuri şi să nu se oprească în a-şi atinge ţelurile.  

Cifră de afaceri (2017): 289 mil. lei

Profit (2017):12 mil. lei

Număr de angajaţi (2017): 1.220

Profilul lui Doris Andronescu a apărut în cea mai recentă ediţie a anuarului 100 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.