Grindeanu, ANCOM: Licitaţia pentru licenţele 5G are loc în toamnă, apar 250.000 de locuri de muncă

Postat la 10 mai 2019 140 afişări

Licitaţia pentru licenţele 5G va avea loc în toamnă, introducerea noii tehnologii în comunicaţiile mobile echivalând cu o nouă revoluţie industrială, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM.

Grindeanu, ANCOM: Licitaţia pentru licenţele 5G are loc în toamnă, apar 250.000 de locuri de muncă

”Undeva în toamnă, dacă desfăşurarea va fi cea stabilită de noi şi dacă se va mai umbla la anumite lucruri care pot fi reglate pe parcurs, vom putea să ţinem această licitaţie. Să ştiţi că pornind de la strategie, am vrut şi au lucrat, dincolo de partea privată şi partea guvernamentală, care nu au fost doar ANCOM şi Ministerul Comunicaţiilor, şi multe alte ministere”, a spus Sorin Grindeanu

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii spune că de implementarea tehnologii 5G, nu vor benefica doar comunicaţiile, ci multe alte sectoare, de la sectorul de servicii, la finanţe, agricultură, transporturi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ancom,
licitatie,
toamna,
licente,
locuri de munca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.