Cele mai puternice 100 de femei din business: Alexandra Copos de Prada, CEO { Ana Pan }

Autor: Andra Stroe Postat la 09 mai 2019 370 afişări

„Trebuie să ai grijă să îţi dezvolţi un business care să fie sustenabil. Sunt curioasă câte businessuri supravieţuiesc. Ar fi nevoie şi de programe de training şi de mentorat, statul să spună că poţi să iei fonduri dacă ai trecut prin şase module despre cum să dezvolţi un business. Trebuie susţinut şi prin dezvoltarea de know-how”.

Cele mai puternice 100 de femei din business: Alexandra Copos de Prada, CEO { Ana Pan }

•   S-a alăturat echipei Ana Pan în 2013, după

10 ani petrecuţi în Statele Unite, perioadă în care s-a inspirat din ultimele concepte de cafenele şi bistrouri din New York, Boston şi Philadelphia.

•   Spune că de la vârsta de 9 ani a început să lucreze vara în diverse departamente ale companiilor familiei sale, lucru care a ajutat-o să înţeleagă pasiunea antreprenorială a părinţilor săi, munca asiduă, dar şi satisfacţiile pe care ţi le dă conducerea propriei firme.

•   După ce a dat licenţa în arte în cadrul Princeton University, a urmat un master în administraţie publică la Harvard University şi un MBA în cadrul Wharton Business School, University of Pennsylvania.

Cifră de afaceri Ana Pan şi Ana Baking Co. (2017): 26 mil. lei

Număr de angajaţi: cca 200

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.