Cele mai puternice 100 de femei din business: Daniela Bîzgan, director general { Marelvi }

Autor: Ioana Matei Postat la 09 mai 2019 169 afişări

Cele mai puternice 100 de femei din business: Daniela Bîzgan, director general { Marelvi }

•   Este una dintre cele trei fiice ale lui Dumitru Mihalescul, antreprenorul care a clădit afacerea Marelvi, cel mai mare distribuitor de electronice şi electrocasnice din România, fiind, ca director general al firmei, mâna sa dreaptă.

•   Daniela Bîzgan a absolvit în 2004, la Iaşi, Facultatea de Finanţe-Contabilitate, în acelaşi an începând să lucreze şi în afacerea familiei; în 2005 „s-a nimerit să aibă loc separarea de fostul asociat al Marelvi şi am rămas doar eu şi o colegă să ne ocupăm de contabilitate”.

•   A urmat un curs de management la CODECS şi a lucrat cot la cot cu directorii executivi, care au biroul în Bucureşti, iar în 2006 a devenit mâna dreaptă a directorului general.

Cifră de afaceri (2017): 249,7 mil. lei

Profit: 5,7 mil. lei

Număr de angajaţi: 114

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.