Încă un business aproape de primul miliard de lei

Postat la 28 iulie 2019 90 afişări

Numărul mediu de angajaţi ai Emerson a crescut în 2018 cu 404 persoane, ajungând la 2.462 de oameni, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Încă un business aproape de primul miliard de lei

Emerson SRL, parte a concernului american Emerson cu vânzări globale de peste 17 mld. dolari, a raportat pentru 2018 o cifră de afaceri de peste 910,7 mil. lei (195,9 mil. euro), mai mult cu 34% faţă de anul anterior, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a înre­gistrat în 2018 un profit net de peste 54,4 mil. lei (11,7 mil. euro), în creştere cu 13% faţă de anul precedent, con­form datelor publice.

Emerson avea în luna aprilie a acestui an peste 2.650 de angajaţi şi disponibile aproximativ 150 de locuri de muncă pentru întreaga gamă de operaţiuni a companiei, de la automatizare şi inginerie mecanică, tehnologia informaţiei, dezvoltare de software, achiziţii, logistică, planificare strategică, finanţe, resurse umane, marketing, customer care, până la producţie, inclusiv muncitori pentru linia de pro­ducţie.

Operaţiunile Emer­son în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Europa. Americanii mai deţin pe piaţa locală şi un birou Emerson Automation Solutions la Bucureşti, pentru activităţi de vânzări şi service, unde lucrează aproximativ 50 de angajaţi.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
emerson,
angajati,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.