„La Caracal, România a eşuat”. Protest la Cluj-Napoca, faţă de intervenţia defectuoasă pentru salvarea Alexandrei

Postat la 27 iulie 2019 204 afişări

Zeci de oameni au protestat la Cluj-Napoca faţă de intervenţia defectuoasă pentru salvarea Alexandrei, fata de 15 ani, din Caracal, care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă. „Azi, la Caracal, România a eşuat”, au scris protestatarii, care au aprins lumânări.

„La Caracal, România a eşuat”. Protest la Cluj-Napoca, faţă de intervenţia defectuoasă pentru salvarea Alexandrei

Protestatarii au venit, vineri noaptea, la Monumentul Memorandiştilor din centrul municipiului Cluj-Napoca cu lumânări, pe care le-au aprins în memoria Alexandrei, fata de 15 ani, despre care procurorii au indicii că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, în locuinţa sa, din Caracal, ca urmare a intervenţiei defectuoase a oamenilor legii.

Protestatarii au afişat, în centrul Clujului mesaje precum: „Alexandra şi Mihaela vă cerem iertare! Nu am făcut destul”, „Corupţia ucide” sau „Azi la Caracal România a eşuat”.

Cei prezenţi s-au aşezat pe jos în zona pietonală şi au discutat despre cazul de la Caracal, ţinând şi un moment de reculegere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
caracal,
esuat,
interventie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.