AEP anunţă că înscrierile pentru votul prin corespondenţă la prezidenţiale încep duminică. Ce trebuie să ştiţi

Postat la 26 iulie 2019 52 afişări

Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat că înscrierile pentru votul prin corespondenţă la prezidenţiale şi înregistrarea pentru a vota în secţiile de vot mai aproape de domiciliul din diaspora încep de duminică. Înscrierile încep la ora 12:00, ora României, şi vor dura până pe 11 septembrie.

AEP anunţă că înscrierile pentru votul prin corespondenţă la prezidenţiale încep duminică. Ce trebuie să ştiţi

"Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că, începând cu ziua de duminică, 28 iulie 2019, alegătorii români care doresc să voteze la alegerile prezidenţiale din acest an prin corespondenţă sau la o secţie de votare din străinătate mai aproape de domiciliul sau reşedinţa lor se pot înregistra on-line pe portalul www.votstrainatate.ro, creat şi administrat de AEP. Înscrierea va începe în data de 28 iulie 2019, ora 12:00, ora României, iar formularele de înregistrare vor fi active până în data de 11 septembrie 2019", arată un comunicat al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), emis vineri.

Portalul de înscrieri cuprinde două secţiuni: Alegător în străinătate la o secţie de votare şi Alegător în străinătate prin corespondenţă.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aep,
incepere,
inscrieri,
vot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.