Cele mai puternice 100 de femei din business: Ana-Maria Busuioc - General manager { SunGarden Golf & Spa Resort }

Autor: Ioana Matei Postat la 10 mai 2019 220 afişări

„Perspectiva asupra întregului, asupra zilei de mâine MĂ ajută să-Mi antrenez imaginaţia şi să poT împărtăşi viziunea afacerii pe care o conduc colegilor manageri şi nu numai.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Ana-Maria Busuioc - General manager { SunGarden Golf & Spa Resort }

•   Lucrează în cadrul grupului hotelier clujean SunGarden Golf & Spa Resort de aproximativ

10 ani, ocupând rolul actual din 2015.

•   Una dintre cele mai importante reguli după care se ghidează în carieră este că încearcă să fie mereu plină de entuziasm şi să transmită entuziasm, alături de principii precum corectitudinea, încrederea, respectarea promisiunilor, responsabilitatea - indiferent dacă sunt către clienţi, angajaţi, furnizori sau colaboratori.

•   După ani de experienţă acumulaţi în străinătate, constată că în România este greu să supravieţuieşti într-un climat de cele mai multe ori nefavorabil, alimentat de o legislaţie adesea potrivnică, context în care vede doar două variante de reuşită: o perseverenţă dusă la extrem combinată cu multă răbdare şi acceptarea întregii birocraţii sau, dimpotrivă, o atitudine lipsită de scrupule, machiavelică – în mod evident, nu încurajează această variantă lipsită de etică.

•   Îi sfătuieşte pe tinerii care intră în antreprenoriat să se înarmeze cu multă răbdare deoarece provocările sunt foarte mari, dar să îşi urmeze pasiunea indiferent de preţul pe care îl au de plătit. 

Cifră de afaceri (2018): 10 mil. lei

Număr de angajaţi: cca 100

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.