Doi cunoscuţi antreprenori români pornesc un program prin care şi-au propus să formeze o nouă generaţie de mentori

Autor: Andra Stroe Postat la 10 noiembrie 2020 302 afişări

Doi cunoscuţi antreprenori români pornesc un program prin care şi-au propus să formeze o nouă generaţie de mentori

Antreprenorii Cristian Oneţiu şi Remus Bălan au anunţat că vor începe, de astăzi, primul program care formează mentori şi pune bazele unei comunităţi de business adaptate noului context economic în România: Business Mentors. Programul are ca obiective formarea unei noi generaţii de mentori, dintre antreprenorii care au acumulat deja experienţă în afaceri, crearea unei prime comunităţi cu valori şi repere comune actuale, sprijinirea activă a ecosistemului antreprenorial din România în noul context economic şi remodelarea mediului de afaceri.

Business Mentors va acoperi zona de vânzări, printr-o serie de evenimente de tip masterclass aplicat despre creşterea exponenţială a afacerii, acţionând asupra celor 5 piloni de creştere:  brand, promovare, vânzare, servisare, fidelizare; BVC (buget de venituri şi cheltuieli) – masterclass necesar pentru claritate şi stabilitate financiară în business şi axat pe învăţarea construirii corecte a unui buget de venituri şi cheltuieli; echipă – al treilea masterclass aplicat învaţându-i pe antreprenori cum să construiască o echipă formată din angajaţi loiali, responsabili şi eficienţi, o echipă care acţionează autonom, cu efect direct si imediat în dezvoltarea afacerii, şi cea de transformare a unui şef în lider – masterclass prin care antreprenorii vor învăţa care este diferenţa majoră între şef şi lider, vor fi ajutaţi să conştientizeze poziţia în care se situează în prezent şi care sunt secretele unui leadership aplicat la stilul personal, pentru dezvoltarea afacerii.

Informaţiile obţinute sunt structurate în trei tipuri de servicii de livrare, gândite în funcţie de nevoile viitorilor clienţi. Respectiv „Cursuri open” – sesiuni organizate pentru o serie de cursanţi din diverse companii sau antreprenori aflaţi la început de drum, „Programe pentru companii” – destinate unei companii, aplicate pe nevoile şi obiectivele sale specifice şi implementate împreună cu echipa de management din organizaţie şi „Servicii suport implementare”, mai precis de susţinere pentru aplicarea practică a elementelor predate, direct în cadrul companiilor.

Cu o experienţă de peste 15 ani de business, cofondatorul companiei Life Care şi investitor la „Imperiul Leilor”, Cristian Oneţiu a implementat mai multe programe de educaţie şi de restart în afaceri, inclusiv a dezvoltat workshopuri gratuite la începutul pandemiei pentru a contribui la reechilibrarea altor companii de antreprenoriat. Remus Bălan, program manager al Business Mentors are, de asemenea, o experienţă de peste 20 de ani de în training, vânzări şi antreprenoriat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
antreprenori,
program

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.