Directorul general al BRD: Ce vedem acum sunt manifestări democratice, nu instabilitate politică

Postat la 09 februarie 2017 27 afişări

Directorul general al BRD: Ce vedem acum sunt manifestări democratice, nu instabilitate politică

Protestele din Piaţa Victoriei sunt manifestări democratice şi nu instabilitate politică, a declarat Francois Bloch, noul director general al BRD. Acesta a spus că este greu să separi persoana fizică de cea de reprezentant al unei corporaţii, referindu-se la Steven van Groningen, şeful Raiffeisen.

“Este dificil să disociezi postura de persoana fizică de aceea de reprezentant al unei corporaţii. Este greu să te rupi", a declarat joi Francois Bloch, noul director general al BRD. Acesta a răspuns astfel la o întrebare legată de prezenţa lui Steven van Groningen, CEO al Raiffeisen Bank, în Piaţa Victoriei, alături de manifestanţi.

Francois Bloch a spus că “Ceea ce vedem acum sunt manifestări democratice şi nu vorbim despre instabilitate politică”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.