Orange anunţă extinderea acoperirii 4G în peste 1.300 de localităţi

Postat la 08 februarie 2017 111 afişări

Răspunzând solicitărilor exprimate de clienţii Orage, care au votat prin intermediul aplicaţiei Orange 4G Fun Kit judeţele în care compania să prioritizeze lucrările de acoperire, Orange anunţă extinderea acoperirii reţelei 4G în alte 1300 localităţi, ajungând 6.723 de localităţi la nivel naţional, scrie Go4it

Orange anunţă extinderea acoperirii 4G în peste 1.300 de localităţi

Simultan, în judeţele şi zonele cu grad mare de acoperire, precum Bucureşti şi Ilfov, au fost realizate lucrări de densificare, contribuind astfel la îmbunătăţirea experienţei de utilizare a serviciilor 4G.

otrivit companiei, investiţiile în dezvoltarea reţelei oferă clienţilor acces mai bun la servicii de internet, contribuind la procesul de digitalizare şi la o mai bună adopţie a celor mai noi tehnologii, determinând reducerea decalajului digital. Orange deţine în prezent cea mai extinsă reţea 4G din România, care acoperă 97% din populaţia urbană şi 81% din populaţia totală a ţării.

În total, în anul 2016, Orange a extins acoperirea în 2.200 de localităţi, pe principalele drumuri naţionale cât şi pe autostrăzile care leagă Bucureştiul de litoral şi de partea de vest a ţării. În plus, Orange, împreună cu CFR, a implementat în 2016 un proiect-pilot prin intermediul căruia călătorii către Constanţa şi către munte beneficiau de Wi-Fi gratuit la viteze 4G.

Citiţi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.