Digi a atras joi de la investitori peste 200 de milioane de euro prin obligaţiuni, aproape dublu faţă de cât şi-a propus iniţial

Postat la 08 februarie 2019 59 afişări

Digi Communications a atras de la investitori 203,5 milioane de euro prin obligaţiunile senioare garantate pe care le-a vândute joi, peste oferta iniţială de 125 de milioane de euro, potrivit unui anunţ publicat pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB). Acestea vor fi listate la Dublin.

Digi a atras joi de la investitori peste 200 de milioane de euro prin obligaţiuni, aproape dublu faţă de cât şi-a propus iniţial

Compania anticipează ca decontarea obligaţiunilor suplimentare va fi realizată la data de 12 februarie 2019.

 

Digi Communications a informat, miercuri, să le oferă investitorilor un număr suplimentar de obligaţiuni senioare garantate de 125 de milioane de euro, la o dobândă de 5%, cu scadenţă în 2023, pe lângă cele emise în ultimii trei ani.

 

„Obligaţiunile Suplimentare vor avea un randament la maturitate de 4,578%, iar veniturile brute din cadrul Ofertei vor fi de 203.500.000 euro plus dobândă capitalizată de la (inclusiv) 15 octombrie 2018 (ultima dată când a fost achitată dobânda cu privire la Obligaţiunile Iniţiale) până la 12 februarie 2019 (data plăţii)”, au menţionat reprezentanţii Digi, în anunţul de vineri.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obligatiuni,
investitori,
atragere,
propunere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.