Departamentul pentru IMM-uri şi turism promovează conceptul "România destinaţie sigură"

Postat la 25 iulie 2014 34 afişări

Ministrul delegat pentru IMM-uri şi Turism, Florin Jianu, a declarat vineri la Suceava într-o conferinţă de presă că Departamentul pentru IMM-uri şi turism face o campanie pentru promovarea României ca o destinaţie turistică sigură în contextul geopolitic actual, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Departamentul pentru IMM-uri şi turism promovează conceptul "România destinaţie sigură"

 Jianu a spus într-o conferinţă de presă că România reprezintă o destinaţie sigură.

El a precizat că a fost în Republica Moldova la un eveniment de deschidere al Camerei de Comerţ România-Republica Moldova şi a transmis că România este un partener economic solid, dar şi o destinaţie turistică sigură.

Ministrul a arătat că datele arată că România se situează între primele zece ţări europene după creşterea a numărului de turişti, fiind pe locul patru cu creştere de turişti din China şi pe primele zece locuri cu creştere pentru turişti din Statele Unite, Olanda, Marea Britanie, Franţa sau Italia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/departamentul-pentru-imm-uri-si-turism-promoveaza-conceptul-romania-destinatie-sigura-12978082
12978082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.