Atanasiu: Avem şapte prim-vicepreşedinţi asimilaţi din partea PNL în structura de conducere cu PDL

Postat la 25 iulie 2014 29 afişări

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că liberalii au decis în ultima şedinţă a Delegaţiei Permanente a partidului că şapte dintre vicepreşedinţii PNL vor avea statutul de prim-vicepreşedinţi asimilaţi în structura de conducere comună cu PDL, ca urmare a fuziunii.

Atanasiu: Avem şapte prim-vicepreşedinţi asimilaţi din partea PNL în structura de conducere cu PDL

 Atanasiu a confirmat că se află între prim-vicepreşedinţii asimilaţi, deoarece în conducerea PNL s-a decis ca primii şase vicepreşedinţi în ordinea descrescătooare a numărului de voturi obţinute la congresul să obţină acest Statut.

Aceştia sunt Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Dan Motreanu, Marin Almăjanu, Alina Gorghiu şi Cristian Buşoi.

Celor şase li se adaugă vicepreşedintele PNL Răducu Filipescu, lider al organizaţiei Călăraşi, care a obţinut acest statut pentru rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atanasiu-avem-sapte-prim-vicepresedinti-asimilati-din-partea-pnl-in-structura-de-conducere-cu-pdl-12976088
12976088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.